Witam wszystkich..
Zainteresowałem się Waszą dyskusją.. Chciałbym i swoje 3 grosze dorzucić.
A więc posiadam CHIŃSKI skuter BARTON ORLANDO i jestem z niego bardzo zadowolony!!!
Mieszkam niedaleko ełku, jeździmy ( a raczej próbujemy) razem z kolegą który ma właśnie TGB ORION. Przy 300 km ukręcił mu się wał.. skuter stał prawie 2 miesiące w serwisie e Ełku, kiedy w końcu go złożyli, pojeździł 1000 km i zatarł mu się cylinder.. Obecnie skuter stoi.. także jak chcesz oriona kupić to mój kumpel chce sprzedać..
Wracając do mojego squta. Obecnie zimuje, ale mam już prawie 3 tys km zrobione, jeżdże nim ja, ojciec do pracy też. Na drugim przeglądzie zjeli mi blokady i na prostej zamyka licznik. I jeszcze nic nie było w nim robione. Mechanik raz regulował gaźnik i tyle. W starych juchach jest dużo skuterów z tego salonu na listopada i wszyscy sobie chwalą sprzęty, czyli właśnie bartony i keewey'e.. A o serwisie TGB już Ci napisali wcześniej, o wszystko trzeba się z nimi żreć..
Zrobisz jak chcesz ja jestem użytkownikiem i wiem co pisze a pewnie CI którzy tak się wypowiadają na temat bartona nawet go na oczy nie widzieli i nigdy nim nie jeździli.. POZDRAWIAM

Jak chcesz jakieś kontrety to pisz bezpośrednio do mnie
melasssa@wp.pl